mandag 4. juni 2012

Ben Heine

Ben Heine, ein av mine store idol, blei født 12. Juni 1983, i Abidjan i Elfensbenskysten. I 1990 måtte familien flytte til Belgia. Ben elsker folk! Han påstår sjølv at han alltid har nokon spirituelle og filosofiske symbol i arbeidet sitt og han forteller i eit intervju at idéane kjem ein etter ein og berre poppar opp som popkorn. Dette kan me sjå igjen i bilda hans. 
Ben Heine er mest kjent for "Pencil vs. Camera"-samlingen sin. Her kombinerar han teikning og fotografi, og han får leike med virkeligheten på ein kreativ måte. Planen hans er at han skal lage 100 bilder i samlingen. I samlingen prøver han å uttrykke draumar og følelsar.


   
"Flesh and acryllic" er Ben Heines favoritt prosjekt, sjølv om kvart av prosjekta hans er heilt unikt. I dette prosjektet mixer han menneskelige modellar og abstrakt maling. Han synest det er ein fin måte å jobbe på og han seier at det er fint å kunne føle styrken deiras og følelsane. 



"Digital Circlism" er og ein av prosjekta til Ben Heine. Her lagar han bilder av ofte kjente folk ut av rundingar. 



 Ben Heine har ein imponerande utdanning, her har eg laga ein oversikt over utdanninga hans:

Eg tykjer alltid at det er kjekt å vete kva utstyr fotografar brukar. Her har eg laga ein oversikt over utstyret Ben Heine brukar:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar